Το καλάθι μου

KN Beauty

KN Beauty
25 May, 2018

 

Τη δύσκολη αυτή εποχή γεννιούνται συνεχώς νέες ιδέες και νέες προσπάθειες. Μέσα λοιπόν από την καθημερινότητα και τη προσπάθεια αρκετών χρόνων ο Κώστας και η Νάντια είχαν την ιδέα των προϊόντων Onos Care. Ο Κώστας προερχόμενος απ’ το χώρο των βιολογικών προϊόντων και η Νάντια απ’ το χώρο των καλλυντικών αποφάσισαν να διοχετεύσουν τις γνώσεις, τις ικανότητες τους, τη φιλοδοξία και τη δημιουργικότητα τους σε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος με γάλα γαϊδούρας.

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η kn beauty ιδρύθηκε το 2014, τόσο το ενδιαφέρον της Νάντιας για την περιποίηση και την ομορφιά όσο το ενδιαφέρον του Κώστα για τα φυσικά και αγνά συστατικά έφεραν τα προϊόντα της σειράς Onos Care με γάλα γαϊδούρας. Στόχος της είναι να μεταφέρει τις αξίες της φύσης στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς. Καλύτερη ποιότητα, προϊόντα φιλικά στην επιδερμίδα, αλλά και στο περιβάλλον που να προσφέρουν υψηλή θρεπτική αξία στο δέρμα.

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Τα προϊόντα προσώπου και σώματος της σειράς Onos Care έχουν ως κύριο συστατικό το γάλα γαϊδούρας. Τα φυσικά συστατικά, το μεγάλο ποσοστό γάλακτος καθώς και τα έλαια, προσφέρουν αποτελεσματική ενυδάτωση, λάμψη και ορατή αναζωογόνηση στην επιδερμίδα.

 

ΓΑΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ

 

Εδώ και 5.500 χρόνια το γάλα της γαϊδούρας είναι γνωστό για τις θρεπτικές και θεραπευτικές του ιδιότητες. Οι αρχαίοι έλληνες το θεωρούσαν μια άριστη θεραπεία για διάφορες ασθένειες. Ο Ιπποκράτης το συνιστούσε για όλα τα είδη των ασθενειών και παθήσεων. Οι Ρωμαίοι το εξυμνούσαν ως ποτό πολυτελείας. Οι γυναίκες το είχαν « ερωτευτεί » για τις καλλυντικές του ιδιότητες και το χρησιμοποιούσαν για την περιποίηση του δέρματος τους. Όπως η Βασίλισσα Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο μέσα σε γάλα γαϊδούρας, προκειμένου να της χαρίζει λάμψη και νεότητα στην επιδερμίδα.

 

ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

 

Έχει 60 φορές περισσότερη βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο γάλα. Περιέχει επίσης βιταμίνες A, B1, B2, B6, D και Ε. Είναι πλούσια πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, νατρίου, ψευδάργυρου και σιδήρου, καθιστώντας το εξαιρετικά επωφελές τόσο για την κατανάλωση όσο και για τη φροντίδα του δέρματος. Οι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησης τους από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας του να δεσμεύουν νερό. Αυτά τα χαρακτηριστικά προάγουν τη δημιουργία ενός υγροσκοπικού φιλμ στη κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας ενώ παράλληλα οι πρωτεΐνες γάλακτος απελευθερώνουν συγκεκριμένα αμινοξέα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά για την ενυδάτωση του δέρματος. Οι πρωτεΐνες γάλακτος έχουν επίσης ιδιαίτερη θρεπτική δράση, καθώς προσφέρουν περισσότερο από 40% των απαραίτητων αμινοξέων στο δέρμα. Αυτά τα αμινοξέα είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Η Παραγωγή του

 

                  Η ημερήσια γαλακτοπαραγωγή μιας γαϊδούρας κυμαίνεται από 0,9 έως 1,7 λίτρα.

                  Η μέση ετήσια ποσότητα είναι 489 (±36) λίτρα.

                  Η μέση διάρκεια αρμέγματος 295 (±12) μέρες

 

 

 


 

 

 

ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 

                  Είναι σχετικά φτωχό σε ολικά στερεά ( 8 έως 10% ) και πρωτεΐνες ( 1,5 έως 1,8% )

 

                  Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη ( 6 έως 7% ).

 

                  Η λιποπεριεκτικότητά του κυμαίνεται από 0,28% έως 1,82 % και εξαρτάται από την εποχή του έτους.

 

                  Είναι πολύ κοντά στο γάλα της μητέρας.

 

                  Έχει ιδιότητες αντιγήρανσης, αντιοξειδωτικά και αναγεννητικά συστατικά.

 

                  Προλαμβάνει ορισμένες ασθένειες του δέρματος.

 

                  Αποτελεί το ιδανικό υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος εάν το βρέφος έχει αλλεργία.

 

                  Περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, όπως Ω3 και Ω6 που βοηθούν στην απορρόφηση των βιταμινών.

 

                  Τα οξέα του προσφέρουν ελαστικότητα και βοηθούν στη πρόληψη ορισμένων ασθενειών όπως έκζεμα και ψωρίαση.

 

                  Βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης.

 

                  Τα μεταλλικά άλατά του επιτρέπουν στο δέρμα να καθαρίζεται και αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με στόχο τη δημιουργία νέων ζωντανών κυττάρων.

 

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!