Το καλάθι μου

LAVERA Natural Cosmetics

LAVERA Natural Cosmetics
25 May, 2018

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

H εταιρία βιολογικών καλλυντικών lavera (από την λατινική λέξη "la vera" που σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην αγορά.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  NaTrue

Η NaTrue, ως διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, τη διαφάνεια και την συνέπεια των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών.

 

Η NaTrue, με έδρα τις Βρυξέλλες, αποτελεί μια διεθνή μη κερδοσκοπική ένωση η οποία έχει δεσμευτεί για την προώθηση και την προστασία των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει ένα σύμβολο διασφάλισης εκείνων των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών που έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ακεραιότητας.

 

Ιδρυτικά μέλη της NaTrue είναι οι πρωτοπόροι και μεγαλύτεροι παραγωγοί των αυθεντικών φυσικών και βιολογικών καλλυντικών της Ευρώπης και η Ευρώπη αποτελεί αναμφισβήτητα έναν παγκόσμιο ηγέτη. Σκοπός της είναι η προστασία και προώθηση των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών προς όφελος των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

 

Vegan

Οποτεδήποτε είναι δυνατόν, οι φόρμουλες της lavera βασίζονται μόνο σε φυσικά, φυτικής προέλευσης συστατικά, μοναδική εξαίρεση αποτελούν π.χ. το κερί μέλισσας και η πρόπολη. Τα προϊόντα χωρίς κανένα ζωικό συστατικό δηλώνονται στην Vegan Society στην Αγγλία και φέρουν την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Vegan.

 

OKO-TEST

Τα προϊόντα της lavera δοκιμάζονται τακτικά από το γερμανικό περιοδικό των καταναλωτών «OEKO-TEST» από τον Ιούνιο του 1992 κι έχουν βαθμολογηθεί περισσότερες από 630 φορές (με 251 προϊόντα να έχουν ελεγχθεί από το 2004 έως το 2011). Το περιοδικό «OEKO-TEST» εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ποιότητας στις έρευνές του. Πέρα από τους κινδύνους για την υγεία, το «OEKO-TEST» εξετάζει φυσικά τα οφέλη των προϊόντων και των υπηρεσιών. Τρίτον, το περιοδικό «OEKO - TEST» ελέγχει και για την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος!

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η lavera αντιπροσωπεύει πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά που ικανοποιούν ακόμα και τις υψηλότερες προδιαγραφές  των πελατών. Απόδειξη αυτού αποτελούν τα σήματα ποιότητας μας, τα οποία εγγυώνται για την υψηλή ποιότητα των φυσικών μας καλλυντικών.

 

• 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με υψηλής ποιότητας βιολογικά φυτικά συστατικά από τη δική μας παραγωγή

 

• 100% χωρίς συνθετικά αρώματα, χρωστικές ουσίες, πλαστικοποιητές, σταθεροποιητές και χημικά UV φίλτρα

 

• 100% χωρίς σιλικόνες, παραφίνες, φθαλάτες, πλαστικά μικροσφαιρίδια και τα παραφινέλαια

 

• 100% χωρίς συνθετικά αρώματα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά

 

Η δερματική συμβατότητα όλων των προϊόντων lavera είναι δερματολογικά εγκεκριμένη

 

Η Lavera συμμετέχει ενεργά ενάντια στις δοκιμές σε ζώα

 

Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!