Το καλάθι μου

Έξοδα αποστολής

Το mamanature.gr συνεργάζεται με την F.I.S COURIER εξασφαλίζοντας έτσι αξιόπιστη και γρήγορη παράδοση με μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες μας.
Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έχουμε ενσωματώσει στην ιστοσελίδα μας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που επιτρέπουν τον αυτόματο υπολογισμό όλων των λεπτομερειών των παραγγελιών με αποτέλεσμα οι χρήστες να έχουν πλήρη εικόνα πριν και κατά την αποστολή τους.

Αττική
Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40 € και έως 2 kg η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1,00 € / ανά κιλό ( μόνο για τα επιπλέον κιλά. )

Για παραγγελίες μέχρι 40 €, το κόστος ανέρχεται σε 2,00 € για παραγγελίες βάρους έως 2 kg και 1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό.
   
Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής στην μεταφορική εταιρεία είναι 3,40 €.

Υπόλοιπη Ελλάδα
Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 40 € και έως 2 kg η αποστολή των δεμάτων γίνεται δωρεάν, ενώ σε περίπτωση μεγαλύτερου βάρους το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 1,50 € / ανά κιλό ( μόνο για τα επιπλέον κιλά. )
   
Για παραγγελίες μέχρι 40 €, το κόστος ανέρχεται σε 3,00 € για παραγγελίες βάρους έως 2 kg και 1,50 € για κάθε επιπλέον κιλό.
   
Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής στην μεταφορική εταιρεία είναι 5,00 €.