Το καλάθι μου

Σχετικά με μας

ΥΓΕΙΑ – Είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους!

ΟΜΟΡΦΙΑ – Είναι υγεία!

Το mamanature.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών - βιολογικών καλλυντικών από το 2014. Δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους άριστους γνώστες της ελληνικής αγοράς με κοινά οράματα και φιλοδοξίες. Στόχος της εταιρίας μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα φυσικά, βιολογικά και αξιόπιστα στους καταναλωτές, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής μας.

  • Εισάγουμε και διανέμουμε στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που καλύπτουνε απόλυτα τις ανάγκες των καταναλωτών και σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
  • Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Εταιρίες και εξασφαλίζουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.
  • Παρακολουθούμε πριν από εσάς τον ανταγωνισμό και συμμορφωνόμαστε απέναντί του.
  • Αγοράζουμε απ' ευθείας από παραγωγούς.

Ούτε ανύπαρκτοι χώροι, ούτε ιδιοκτήτες φαντάσματα, ούτε υποσχέσεις για "σύντομα", ούτε παράνομες ή ύποπτες επιχειρήσεις... Τα διαθέσιμα προϊόντα είναι πραγματικά διαθέσιμα, στην αποθήκη μας!

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ψαρών 36 στο Μεταξουργείο, Αθήνα. Τώρα εσείς μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας, να περιηγηθείτε και να επιλέξετε προϊόντα, από την πλούσια ποικιλία μας και να τα παραλάβετε στην πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.