Το καλάθι μου

7ELEMENTS

Η 7elements (7 στοιχεία) είναι μία νέα παρουσία στον χώρο των φυσικών προϊόντων. Με πρώτες γκάμες αυτές των βιολογικών προϊόντων καρύδας και βιολογικών ελαίων βάσης, η 7elements παρουσιάζει τις premium πιστοποιημένες βιολογικές σειρές της και υπόσχεται καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της μοντέρνας απαιτητικής καθημερινότητας.

Στις αρχαίες φιλοσοφίες, τα Στοιχεία χρησιμοποιούνταν για να περιγράψουν τις διάφορες ενέργειες της φύσης. Στα τέσσερα αρχικά στοιχεία, την Γη, το Νερό, την Φωτιά και τον Αέρα, οι θεωρίες του Ινδουισμού και του Βουδισμού ήρθαν να προσθέσουν τον ‘Χώρο’ ενώ η αρχαία κινεζική φιλοσοφία εισήγαγε το Μέταλλο και το Ξύλο ως το έκτο και το έβδομο από τα στοιχεία. Το κάθε ένα από αυτά τα επτά στοιχεία είναι απαραίτητα για την ύπαρξη και την ευημερία τόσο του περιβάλλοντος όσο του ανθρώπου.

Ως εκ τούτου, η 7elements, συνδυάζοντας τους πολύτιμους φυσικούς πόρους και επιλέγοντας τα πιο ευεργετικά συστατικά από τα στοιχεία της φύσης, έχει σαν στόχο να καλύψει το κενό στην αγορά βιολογικών για πιστοποιημένα και καινοτόμα προϊόντα και να προσφέρει στον καταναλωτή δυναμικά αγαθά που στοχεύουν στην εξωτερική αλλά και εσωτερική ισορροπία και ευεξία και όλα αυτά σε απόλυτη εναρμόνιση με την φύση.

Το καλάθι αγορών είναι άδειο!